• Wat kan ik met jullie private label lijn doen?
  Je kiest zelf een verpakking in combinatie met een aangeboden geur. Hiervan adviseren wij eerst een sample te bestellen. 
  Wanneer je daarna zelf het product hebt gepersonaliseerd is het klaar voor de verkoop. 

 • Waarom kunnen jullie in deze kleine oplages produceren?
  Door onze ervaring in het maken van grote oplages hebben we ons systeem toegepast op kleine aantallen. 
  Dit betekent, de mooiste verpakkingen en geuren die ook worden gebruikt voor de grote merken. De vormgeving van je eigen opdruk of label hebben we eruit gehaald, dit geeft een hoop extra snelheid in het proces. 

 • Hoe maak ik dan mijn eigen vormgeving?
  Bij elke bestelling ontvang je informatie. Hierop staan de maximale afmetingen die je kunt aanhouden voor een etiket. Ook de informatie waar je dit gemakkelijk zelf kunt bestellen. Wanneer je een bestelling doet kun je hier dus meteen aan beginnen. Zo is je etiket tegelijk binnen met je bestelling, lekker snel. 

 • Past het beplakken wel bij premium geurproducten? 
  Bij veel mensen leeft het idee dat bedrukken luxer is dan beplakken met een label. Pas als je je er echt in verdiept zul je zien dat de grote merken vooral gebruik maken van etiketten. Voorbeelden zijn, Axe, Rituals, Nivea, Dior, Andrelon, Elvive etc. Het valt niet altijd meteen op, omdat het een transparant etiket is. 

 • Wat moet er op vermeld worden?
  Natuurlijk maak je je etiket zelf vooral heel mooi. Je gaat op zoek naar een label in zwart/wit of juist met kleur. Gesneden in een vorm of gewoon een vierkantje. Gemaakt van papier of kunststof of je zoekt een mooi leren label, alles is mogelijk. Daarnaast leveren wij de elementen aan die per geur vermeld moeten worden. Die verwerk je in datzelfde etiket of je maakt er nog eentje aan voor op de achterkant.

 • Wat zijn goede verkoopprijzen?
  De door ons gekozen verpakkingen in combinatie met een top geur en je eigen mooie artwork vertaalt zich in de markt ongeveer zo:
  Roomsprays en geurstokjes van 200ml tussen de 19,95 en 29,95 afhankelijk van je merk en doelgroep. We zien eerder uitzonderingen naar boven dan naar beneden. Dit geeft een winstmarge van minimaal 2.2%

 • Hoe krijg ik de producten aangeleverd?
  Na je bestelling gaan we meteen aan de gang. De door jouw gekozen verpakking en geur worden gereed gemaakt. 
  De roomsprays zul je ontvangen in pakketten met een track en trace code. De glazen producten, zoals de geurstokjes ontvang je met een vrachtwagen op een kleine pallet. Ook hiervan krijg je een track en trace code. 

 • Wat voor geuren zijn het?
  Geuren van de geurfabriek worden gebruikt in de professionele wereld van geurproducten. Deze hoge kwaliteitsgeurstoffen bestaan o.a. uit natuurlijke geurstoffen. Ze zijn niet op dieren getest, ze zijn vegan. Voldoen aan RSPO, Non-GMO en worden samengesteld volgen de eisen van de IFRA. 

© 2017 - 2023 De Geur Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel