De Geurfabriek - Private label

Je eigen geurlijn in een kleine oplage ligt nu binnen handbereik!
Wij hebben een keuze gemaakt uit de meest gevraagde verpakkingen.

Eindelijk is het zover, jouw eigen geurlijn in een kleine oplage is nu binnen handbereik! En wij hebben het nog gemakkelijker voor je gemaakt door de meest gevraagde verpakkingen voor je te selecteren.

Maak nu jouw eigen unieke roomspray of geurstokje door jouw gekozen verpakkingen te combineren. En het beste van alles is dat we alleen de beste geuren van dit moment gebruiken.
Maar dat is nog niet alles, want je kunt dezelfde geuren bestellen voor beide producten én voor je geurmachine, zodat je verkoop door het dak kan gaan!

En weet je wat het leuke is? Jouw eigen artwork, oftewel de vormgeving van jouw etiket, bepaalt de uitstraling van jouw uiteindelijke product. Jij levert ons jouw artwork en wij zorgen ervoor dat de labels op jouw product komen en leveren jouw eigen geurlijn compleet af!

En het beste van alles? Binnen een paar weken is jouw eigen lijn al klaar voor verkoop! Maar mocht je hulp nodig hebben met jouw artwork, dan hebben wij contacten die jou tegen scherpe prijzen kunnen helpen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen geurlijn en laat je omzet stijgen met de kracht van de meest gevraagde geuren!

Hulp nodig met Je artwork? wij hebben contacten om je aan te linken tegen scherpe prijzen.
Heb je eerst nog vragen? Stel ze hier.

Heb je een vraag over private label?