De Geurfabriek - Private label

Je eigen geurlijn in een kleine oplage ligt nu binnen handbereik!
Wij hebben een keuze gemaakt uit de meest gevraagde verpakkingen.

Eindelijk is het zover, jouw eigen geurlijn in een kleine oplage is nu binnen handbereik! En wij hebben het nog gemakkelijker voor je gemaakt door de meest gevraagde verpakkingen voor je te selecteren.

Maak nu jouw eigen unieke roomspray of geurstokje door jouw gekozen verpakkingen te combineren. En het beste van alles is dat we alleen de beste geuren van dit moment gebruiken.
Maar dat is nog niet alles, want je kunt dezelfde geuren bestellen voor beide producten én voor je geurmachine, zodat je verkoop door het dak kan gaan!

En weet je wat het leuke is? Jouw eigen artwork, oftewel de vormgeving van jouw etiket, bepaalt de uitstraling van jouw uiteindelijke product. Jij levert ons jouw artwork en wij zorgen ervoor dat de labels op jouw product komen en leveren jouw eigen geurlijn compleet af!

En het beste van alles? Binnen een paar weken is jouw eigen lijn al klaar voor verkoop! Maar mocht je hulp nodig hebben met jouw artwork, dan hebben wij contacten die jou tegen scherpe prijzen kunnen helpen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen geurlijn en laat je omzet stijgen met de kracht van de meest gevraagde geuren!

Hulp nodig met Je artwork? wij hebben contacten om je aan te linken tegen scherpe prijzen.
Heb je eerst nog vragen? Stel ze hier.

Private Label
Die in de afgelopen tijd zijn gemaakt
Previous slide
Next slide
Heb je een vraag over private label?

Private label achtergronGeurstokjes 200ml glas (2)d informatie.


Wat zijn private label geurstokjes?
Hoe maak je je eigen private label geurstokjes?
Waar kun je private label geurstokjes kopen?
Populariteit van private label geurstokjes in Nederland
Voordelen van private label geurstokjes
Veelgestelde vragen

Wat zijn private label geurstokjes?

Private label geurstokjes zijn geurstokjes die worden geproduceerd door een fabrikant zoals Geurfabriek, maar verkocht onder de merknaam van een andere onderneming. Dit stelt bedrijven in staat om unieke geurstokjes te verkopen zonder zelf het productieproces te hoeven beheren. Deze aanpak kan bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen opleveren en stelt hen in staat om zich te concentreren op branding en marketing.

Hoe maak je je eigen private label geurstokjes?

Het maken van je eigen private label geurstokjes vereist een paar stappen:

1: Vind een betrouwbare leverancier of fabrikant: Er zijn een paar geurstokjes groothandels die je kunnen helpen met de productie. Vaak gaat het om grote aantallen. Bij ons is dat al mogelijk vanaf 100 stuks. Wij werken voor zowel grote als kleine merken in Nederland en Belgie. 

2: Kies een geurprofiel: Bepaal welke geur of combinatie van geuren je wilt hebben. Kies uit onze samples en ervaar de geuren zelf. Wil je hulp dan kan je altijd met ons onverleggen. 

3: Ontwerp je verpakking: Geurstokjes verpakking ideeën variëren van eenvoudige tot luxe afhankelijk van je doelgroep. Wij produceren je doosje en labels, het artwork opmaken besteden we uit of doe je zelf. We leveren het kant en klaar, zoals jij het wilt. 

4: Bestel een testpartij: Voordat je een grote bestelling plaatst, is het raadzaam om een kleinere hoeveelheid te bestellen om de kwaliteit te controleren. Nadat je de geursamples hebt geroken en je geur is gekozen, bestel je gemakkelijk een sample van het product, zo ervaar je meteen hoe de geur in de ruimte is in een roomspray, geurstokjes of geurkaars. 

Populariteit van private label geurstokjes in Nederland

Private label geurstokjes zijn populair in Nederland en Belgie. Dit komt door een groeiende trend van consumenten die op zoek zijn naar unieke en gepersonaliseerde producten. Bovendien waarderen Belgische en Nederlandse consumenten duurzaamheid, wat heeft geleid tot een stijgende vraag naar “duurzame geurstokjes met eigen label”. Hierin leveren we ook refills. 

Voordelen van private label geurstokjes

Er zijn verschillende voordelen aan het verkopen van private label geurstokjes:

1: Branding: Bedrijven kunnen hun merk sterk in de markt zetten. Zintuigmarketing neemt flink toe, merken onderscheiden zich al lang niet meer alleen visueel. 

2: Hogere marges: Omdat je rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt, kun je genieten van betere prijzen. Zelf in kleine aantallen is het nog steeds mogelijk om de marges minimaal op 2.5 te zetten. 

3: Exclusiviteit: Je producten zijn uniek voor jouw merk. Op je eigen product zit geen concurrentie, je eigen geur producten zijn uniek in de markt.