Geurverspreiders

Creëer jouw premium geurbeleving

 

Creëer je eigen premium geurbeleving met Geurfabriek. Hier vind je alles om de kunst van geurverspreiding te verkennen en te ervaren. Met een lange geschiedenis van het leveren van premium geuren aan toonaangevende hotels en resorts wereldwijd, brengen we nu deze expertise rechtstreeks naar jouw thuis, salon, praktijk of winkel. Met onze geavanceerde geurverspreiders, elektrisch en passief, en onze uitgebreide geurcollectie breng je bewoners, gasten en klanten in de juiste mood. Bestel alles wat je nodig hebt in de webshop; vóór 16.00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd. 

 

Leer de kunst van geurverspreiding

 

Geurbeleving creëren is een ware kunst. Onze geuren zijn jouw verftinten en de geurverspreiders zijn de penselen waar je uit kunt kiezen om je visie tot leven brengen. In onze uitgebreide collectie vind je geavanceerde elektrische en traditionele niet-elektrische geurverspreiders, elk ontworpen om een subtiel en verfijnd aroma te verspreiden dat de gemoedstoestand oproept die jij voor ogen hebt. De juiste geurbeleving draagt bij aan comfortabel wonen, ontspannen winkelen of een verfrissende behandeling. En jij staat aan de knoppen. Begin je geur-kunstwerk met het kiezen van de geurverspreider.

 

Onze professionele geurverspreiders

 

Elektrische geurverspreiders: Onze elektrische geurverspreiders zijn voorzien van geavanceerde ultrasone technologieën die zorgen voor een gelijkmatige en langdurige verspreiding van onze premium geuren. Met eenvoudige bediening via een app op je smartphone kun je de sfeer in elke ruimte naar wens aanpassen, met een druk op de knop.

 

Een greep uit de collectie professionele geurverspreiders voor kleine en grote ruimten:

  • Triscent, de geavanceerde geurmachine die drie verschillende aroma’s combineert in één apparaat. Met onze speciale app kun je je eigen geurenplan samenstellen en aanpassen aan je stemming en levensstijl.
  • Diamond Scent (Limited Edition), een hoogwaardige ‘plug & play’ geurverspreider, die de pure geurstoffen gelijkmatig door de ruimte vernevelt.
  • Scent Bliss, een krachtige diffuser met een bereik van 200m3. De geurverspreider voor grote ruimten zoals kantoren, salons en praktijken en grote woonruimtes.

 

Plug & play: automatische geurverspreider

Al onze elektrische geurverspreiders zijn plug & play. Zodra je ze geladen hebt en op een stroombron aansluit, begint het apparaat direct zijn magie te verrichten. De uitvoeringen die met een app te bedienen zijn, hebben ieder ook een automatische stand. De geurverspreider werkt dan met behulp van sensoren aan een continue, subtiele geurbalans.

 

Verken alle producten in de categorie geurmachines

 

Niet-elektrische geurverspreiders: Van vernevelaars, geurstokjes en automagneten tot scent stones en geurende papierkunst, deze klassieke opties zorgen voor een intense geurbeleving en zijn een stijlvolle toevoeging aan hun interieur.

 

Creëer je eigen geursignatuur

 

Bij Geurfabriek begrijpen we dat geurpersoonlijkheid is. Daarom bieden we een uitgebreide collectie van meer dan 50 premium geuren, elk zorgvuldig samengesteld om een unieke sfeer te creëren. Van kalmerende lavendel tot verfrissende citrus en warme houtnoten, er is voor elk wat wils. Met onze geurencollectie en geurverspreiders creëer je jouw eigen geursignatuur. We kunnen dit zelfs officieel maken: bij afname van 100 stuks of meer kunnen we praten over je eigen branded geurlijn! Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Waarom kiezen voor Geurfabriek?

 

  • Expertise: We hebben een bewezen staat van dienst in de luxe hospitality-industrie. In hotels en resorts wereldwijd ervaren gasten onze geuren en we hebben al vele branden lijnen mogen uitbrengen.
  • Kwaliteit: Onze geurverspreiders en geuren zijn van de hoogste kwaliteit, ontwikkeld om een blijvende indruk achter te laten, waar je ze ook gebruikt.
  • Advies: Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte geurverspreider en geurcombinatie bij jouw doelen.

 

Geurverspreiders online bestellen

 

Creëer je eigen hoogwaardige geurbeleving met Geurfabriek. Bestel de geuren en geurverspreider van je keuze in onze webshop. Doe je dit voor 16.00 uur, dan ontvang je het geurpakket de volgende werkdag al. Wil je eerst een paar geuren uitproberen? Bestel dan een sample-bundel naar keuze voor een luchtige prijs. Voor advies op maat en persoonlijke begeleiding staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, ons team van geurexperts helpt je graag verder!