FAQ – Veelgestelde vragen

FAQ - Veelgestelde vragen

Private label

Je kiest zelf een verpakking in combinatie met een aangeboden geur. Hiervan adviseren wij eerst een sample te bestellen. Wanneer je daarna zelf het product hebt gepersonaliseerd is het klaar voor de verkoop. 

Door onze ervaring in het maken van grote oplages hebben we ons systeem toegepast op kleine aantallen. Dit betekent, de mooiste verpakkingen en geuren die ook worden gebruikt voor de grote merken.

Wij nemen contact met je op over de vormgeving van je etiket. Daarbij ontvang je van ons de afmetingen waarmee je rekening moet houden. Zodra je dit hebt ontvangen, kun je aan de slag met het ontwerpen van je etiket. Ben je klaar? Stuur je ontwerp via de mail naar ons en wij zorgen ervoor dat je bestelling met etiket bij je geleverd wordt. 

Bij veel mensen leeft het idee dat bedrukken luxer is dan beplakken met een label. Pas als je je er echt in verdiept zul je zien dat de grote merken vooral gebruik maken van etiketten. Voorbeelden zijn, Axe, Rituals, Nivea, Dior, Andrelon, Elvive etc. Het valt niet altijd meteen op, omdat het een transparant etiket is. 

Natuurlijk maak je je etiket zelf vooral heel mooi. Je gaat op zoek naar een label in zwart/wit of juist met kleur. Gesneden in een vorm of gewoon een vierkantje. Gemaakt van papier of kunststof of je zoekt een mooi leren label, alles is mogelijk. Daarnaast leveren wij de elementen aan die per geur vermeld moeten worden. Die verwerk je in datzelfde etiket of je maakt er nog eentje aan voor op de achterkant.

De door ons gekozen verpakkingen in combinatie met een top geur en je eigen mooie artwork vertaalt zich in de markt ongeveer zo:
Roomsprays en geurstokjes van 200ml tussen de 19,95 en 29,95 afhankelijk van je merk en doelgroep. We zien eerder uitzonderingen naar boven dan naar beneden. Dit geeft een winstmarge van minimaal 2.2%

Na je bestelling gaan we meteen aan de gang. De door jouw gekozen verpakking en geur worden gereed gemaakt. 
De roomsprays zul je ontvangen in pakketten met een track en trace code. De glazen producten, zoals de geurstokjes ontvang je met een vrachtwagen op een kleine pallet. Ook hiervan krijg je een track en trace code. 

Geuren van de geurfabriek worden gebruikt in de professionele wereld van geurproducten. Deze hoge kwaliteitsgeurstoffen bestaan o.a. uit natuurlijke geurstoffen. Ze zijn niet op dieren getest, ze zijn vegan. Voldoen aan RSPO, Non-GMO en worden samengesteld volgen de eisen van de IFRA. 

Algemeen

Nee, helaas is het niet mogelijk om je bestelling op factuur te krijgen. Je kan alleen bestellen via de website.

E-mail: info@geurfabriek.nl 
Telefonisch: 06362064719
Whatsapp: 06362064719

Of via onze contactpagina

Op onze website kun je onder het kopje ‘Geuren’ de beschrijvingen vinden van elke geur die wij in ons assortiment hebben. Daarnaast kun je ook geursamples bij ons bestellen.

Geuren van de geurfabriek worden gebruikt in de professionele wereld van geurproducten. Deze hoge kwaliteitsgeurstoffen bestaan o.a. uit natuurlijke geurstoffen. Ze zijn niet op dieren getest, ze zijn vegan. Voldoen aan RSPO, Non-GMO en worden samengesteld volgen de eisen van de IFRA.

Met private label kies je zelf een verpakking in combinatie met een aangeboden geur. Hiervan adviseren wij om eerst een sample te bestellen. Wanneer je daarna zelf het product hebt gepersonaliseerd is het klaar voor de verkoop. Op onze ‘Private Label’ pagina vind je wat meer informatie.

Het is zeker mogelijk om een product te retourneren. In het retourbeleid staat alle informatie die je nodig hebt om een product te retourneren. Daarnaast moet je ook een retourformulier invullen en deze met het product meesturen. Beide documenten kun je ook onderaan de website vinden.

Heb je een andere vraag?