Over ons

De Geurfabriek

Welkom bij Geurfabriek! Het begon allemaal meer dan tien jaar geleden met een zelfgebouwde geurmachine. Dit ingenieuze apparaat was de spil waaromheen Iscent werd opgebouwd, een geurmarketingbedrijf dat al snel naam maakte door samen te werken met prestigieuze hotels en retailmerken. Toen de wereld door corona tot stilstand kwam, zagen we een nieuwe mogelijkheid: onze expertise en passie voor geuren toegankelijk maken voor iedereen.

Zo werd Geurfabriek gelanceerd. Vanuit onze jarenlange ervaring en met een innovatieve blik hebben we ons aanbod uitgebreid. Nu bieden we niet alleen geavanceerde geurmachines die via een app bedienbaar zijn, maar ook een scala aan betoverende geuren die elk huis of bedrijf kunnen transformeren. We groeiden snel, breidden ons team uit en speelden in op de vraag naar gepersonaliseerde geurlijnen in kleine oplages.

Bij Geurfabriek geloven we dat geur een essentieel onderdeel is van elke ervaring. Daarom streven we ernaar om elke ruimte niet alleen te laten ruiken, maar ook te laten voelen als iets unieks. Duik in de wereld van Geurfabriek en ontdek hoe geuren je leven kunnen verrijken.

luxe geuren

De geuren van de Geurfabriek worden ook gebruikt in 4 en 5 sterren hotels in Nederland en België. Dit betekent lang ruikende geuren van hoge kwaliteit.

perfecte machines

Geurverspreiders werken stil en met een bluetooth app voor iPhone of Android. Voor ieder budget en ruimte is er een oplossing.

We care

Onze geuren komen uit Europa. Geurstoffen zijn niet op dieren getest, GMO vrij en worden geproduceerd volgens de richtlijnen van: Responsible Care en de IFRA.

Vind jouw perfecte geur

Ontdek al onze geuren en bekijk welke geur het beste bij jou of jouw bedrijf past.

geuren
0